top of page

Ydelser

 

VI KAN! 

Vore kompetencer dækker stort set alle områder indenfor maskin- og smedearbejde, herunder reparation og renovering af motorer, svejsearbejde, løsninger med hydraulik, o.s.v. Derudover har vi hos S.N. Marine specialiseret os i produktion af rulleporte i bl.a. rustfrit stål, med indbygget varme for at sikre portfunktionen under ekstrem kulde og tryk.

 

Nedenstående finder man eksempler på løsninger indenfor ovennævnte områder. Men man er naturligvis også velkommen til at kontakte os med projekter der ikke lige vedrører dem man kan se afbilledet.

 

Under alle omstændigheder er vi her for at hjælpe, og vi tager godt imod alle der har noget på hjertet....

 

LØSNINGEN FINDER DU HER!

Rulleporte

 

 

I 1999 fik S. N. en opgave der på mange måder skulle udfordre eksisterende løsninger med store rulleporte. Opgaven gik ud på at producere maritime hangarporte, med en højde på 8 meter og en bredde på 6 meter.

 

Tidligere havde man løst problematikken med den store bredde ved at "dele" porten i 2 - og anvende en såkaldt midterstolpe. Ikke alene var denne løsning meget dyr, den besværede også funktionaliteten.

 

Ingen virksomheder i Danmark havde før kunnet løse dette problem. S.N. ikke alene løste opgaven - i de følgende år er der produceret mange rulleporte til det danske forsvar og andre med specielle behov.

Hydraulic

 

 

Hos S.N. Marine har vi stor erfaring med mange former for hydrauliske system- og komponentløsninger. Kan du beskrive opgaven, kan vi hjælpe med design og dimensionering. Vi er kendt for at komme med løsninger, der hvor andre har givet op. 

 

På de følgende sider kan man se eksempler på nogle af de hydrauliske systemløsninger som S.N. Marine har leveret.  Bl.a. er der her eksempler på et specielt nødkørselssystem til håndtering af store og tunge rulleporte.  Derudover vil man også kunne se et unikt system til en automatisk vindmøllefundament afretter, der anvendes på vanddybder på 40 meter - udviklet til firmaet Per Aarsleff A/S

Specialløsninger

 

 

SN-MARINE modtager mange forespørgsler på special løsninger indenfor forskellige konstruktionsområder. Det kan være et akselbord til test af togaksler eller et specielt bygget slibebord med indbyggede sikkerheds- og arbejdsmiljø foranstaltninger.

 

Af andre større opgaver kan nævnes konstruktion og design af en frontkoblingstester til DSB.

 

SN-MARINE kan tilbyde projekter indeholdende 3D tegninger (Solid Works), styrkeberegninger og CE mærkning.

CE-Mærkning

 

 

Maskiner som er underlagt Maskindirektivet skal have et CE-mærke, før maskinen må tages i brug. CE-mærket er det sidste som påsættes maskinen inden den kan tages i brug eller overdrages til kunden/køber.

 

Når maskinen har et CE-mærke monteret, er der formodning om, at maskinen overholder de bestemmelser som er angivet i f.eks. Maskindirektivet. Det er typisk producenten eller importøren af maskinen, som er ansvarlig for at det tekniske dossier og brugermanual er korrekt udført..

Adresse

Rokhøj 5

8520 Lystrup

Danmark

Telefon

+45 2874 6833 

+45 8630 0130

© 2014

sn-marine.dk

CVR DK-68549612

 

bottom of page