top of page

Om os

MARITIME OG INDUSTRIELLE

SPECIALOPGAVER
 
Mere end 30 års erfaring

På hjemmesiden her kan du finde eksempler på de mange specielle opgaveløsninger som S.N. Marine har stået for gennem de seneste 15 år. Vi har specielt erfaring med løsninger indenfor hydraulik, skibsreparation, motorrenovering, avanceret smedearbejde og egen produktion af rulleporte.

 

Derudover fungerer S.N. Marine som underleverandør til virksomheder som DSB, Novozymes, Arla, Per Aarslef, Marinen m.fl.I

 

Gennem de seneste 12 år har S.N. Marine arbejdet med unikke rulleportløsninger til Det Danske Forsvar - hvor der er udviklet specielle rulleporte til Marinens fregatter og inspektionsskibe.

 

S.N. Marine tilbyder alle opgaver beskrevet med avancerede AutoCad tegninger, både som 2 og 3D, eller som skitseprojekt.

 

Vi har mere end 30 års erfaring indenfor den maritime branche og kender som sådan til løsninger af mange standardopgaver, men erfaringen gør at vi også kan løse opgaver der ikke før er blevet set.

 

Skal vi starte et sted, så er det blot at sende os en mail med en beskrivelse af opgaven - så tager vi den derfra. Vores kontor er beliggende på adressen:Rokhøj 5, Lystrup tæt på Århus. (kontakt)

Adresse

Rokhøj 5

8520 Lystrup

Danmark

Telefon

+45 2874 6833 

+45 8630 0130

© 2017

sn-marine.dk

CVR DK-68549612

 

bottom of page